Magneziu, ajutor pentru anxietate

Magneziu, ajutor pentru anxietate />

16.07.2019

Anxietatea este cea mai frecventa tulburare afectiva la nivel mondial. Ea se manifesta printr-o stare de teama sau grija excesiva nebazata in realitate. Simptomele mai includ probleme cu somnul, ameteala, probleme de concentrare, agitatie, hiperventilatie, oboseala cronica, bruxism si aritmie.

Aparitia anxietatii este cauzata de mai multi factori, printre care predispozitia genetica si stilul de viata suprasolicitant, dar din ce in ce mai multe studii fac legatura dintre anxietate si nutritia precara. Studierea legaturii dintre variatii in micronutrienti, electroliti si vitamine si minerale si simptome psihice a aratat o corelare intre concentratia scazuta de magneziu in plasma si simptomele de depresie si anxietate. In plus, cele mai recente studii stiintifice atesta ca suplimentarea cu magneziu amelioreaza simptomele anxietatii.

Mai mult, magneziul este un relaxant natural pentru musculatura si sistemul nervos, imbunatateste sindromul premenstrual si scade hipertensiunea arteriala.

Specialistii considera ca prelevanta hipomagneziemiei in tarile dezvoltate este cauzata de dieta precara dar si de catre epuizarea de minerale a mancarii prin procesare si prin agricultura la scara industriala.

Pentru a va creste aportul de magneziu, este recomandat consumul de grasimi sanatoase (peste, ulei de masline, nuci, avocado), de leguminoase (linte, fasole, naut), de cereale integrale si de verdeturi dar si folosirea unui supliment de magneziu de calitate.

Aceasta perioada a amplificat din pacate acest fenomen.

Ca ajutor iti recomandam Stress-X de la Trace Minerals, un supliment natural de magneziu ce contine variante de magneziu si acid citric intr-o forma care se absoarbe foarte rapid de organism. Pastreaza nivelul optim de magneziu in organism, calmeaza, relaxeaza si da o stare de bine. Contine electoliti din urme a peste 72 minerale in stare ionica naturala provenite din Great Salt Lake, Utah, SUA.

O alta varianta de magneziu ce se absoarbe rapid in organism esteMega-Mag de la Trace Minerals, magneziu natural lichid ionic cu 72 de oligominerale. Formula ionica este cel mai usor absorbit de catre organism iar formula lichida cu gust mineral faciliteaza consumul zilnic. Adaugati intre una si patru pipete de Mega-Mag intr-un pahar mare cu apa sau suc natural pentru ameliorarea simptomelor anxietatii.

Descopera mai multe despre mineralele ionice aici

  

STRESS-X MAGNEZIU pudra solubila

                   128,57 Lei

Produse Similare:

                                                                                                                 

Mega-Mag - Magneziu lichid ionic 400 mg                   Magneziu Ionic 400 mg TRACE MINERALS                             Cal/Mag /Zinc 200 mg TRACE MINERALS 

                         80,79 Lei                                                                                 97,12 Lei                                                                                        135,07 Lei