Despre noi

Bine ai venit pe noul site drogheria.ro!

Noi, drogheria.ro facem schimbari mari pentru ca experienta TA pe site-ul nostru sa fie folositoare, placuta, si mai ales eficienta.

Da, ne dorim sa stii ca suntem aproape de tine, te ajutam si te sustinem in eforturile tale de a face pasi mici catre schimbari mari.

De aceea iti oferim o gama completa de solutii pentru un stil de viata echilibrat.

Pentru ca tu esti persoana cea mai importanta: starea ta de bine se rasfrange asupra familiei tale, carierei tale si a prietenilor tai.

Stim ca vrei sa te simti la capacitate maxima, sa ai energie sa faci tot ce iti propui si sa faci fata cu brio provocarilor de zi cu zi si sa fii in echilibru cu tine, cu natura, cu cei din jur.

De aceea esti proactiva in ce priveste sanatatea si preventia: mananci alimente neprocesate, folosesti produse care sunt prietenoase cu mediul inconjurator dar si cu pielea ta, contracarezi carentele ocazionale  si cauti tot timpul informatiile relevante pentru starea ta de bine.

Drogheria.ro  este o solutie completa si sigura pentru un stil de viata echilibrat, iar tu gasesti aici tot ce ai nevoie:

  • Alimente care nu sunt procesate, nu contin zahar, gluten sau conservanti, sunt sursa buna de proteina vegetala si nutrienti care se absorb usor
  • Suplimente alimentare care corecteaza carente si te echilibreaza din interior
  • Remedii naturale – care te ajuta sa tratezi mici afectiuni fara efecte adverse
  • Cosmetice care nu contin substante agresive
  • Produse pentru ingrijirea/repararea/decorarea casei – care nu contin substante volatile toxice si sunt prietenoase cu mediul
  • Sfaturi – informatii corecte din surse sigure legate de un stil de viata sanatos, de alimentatie echilibrata, idei de retete usor de facut, precum si multe alte surprize.

Ne dorim ca prin noul site sa iti fim un partener de incredere. Iti punem la dispozitie experienta noastra de peste 8 ani, un portofoliu de produse atent selectionate, dar si ajutor atunci cand ai nevoie.

Te asteptam cu drag sa ne descoperi.

Echipa drogheria