Fara celulita in doar 4 saptamani

Fara celulita in doar 4 saptamani />

07.06.2018

Sezonul pantalonilor scurti se apropie cu pasi repezi, asa ca iata un program simplu si eficient ce iti va garanta picioare de invidiat in aceasta vara!

Perierea uscata

In fiecare dimineata, inainte de dus, periaza-ti pielea uscata cu o perie cu peri naturali. Incepe de jos in sus, catre inima, cu miscari usoare, verticale, trecand de 10 ori peste acelasi segment de piele. Acest ritual de cinci minute stimuleaza drenajul limfatic ce va disloca retentia de apa si toxinele ce cauzeaza celulita. De asemenea, indeparteaza celulele moarte si optimizeaza, astfel, absorptia substantelor active din serul anticelulitic si mareste microcirculatia, facand pielea mai ferma.

Serumul anticelulitic

Dimineata si seara, aplica un serum anticelulitic pe baza de cofeina. Cofeina aplicata direct pe piele imbunatateste fermitatea pielii, dandu-i aspectul neted. Iti recomandam un serum plin cu ingrediente active si cu eficienta dovedita:

Mersul pe jos

Fa zilnic o plimbare de 30 de minute. Miscarile pe care corpul tau le face atunci cand mergi pe jos sunt concepute pentru a stimula drenajul limfatic, asa ca fiecare plimbare este de fapt mini-sedinta de detoxifiere!

Suplimentul multivalent

MSM sau metilsulfonilmetanul este un supliment multivalent ideal pentru picioare perfecte. MSM mareste permeabilitatea membranei celulare, permitand astfel eliminarea toxinelor ce cauzeaza aparitia celulitei.  Mai mult, MSM-ul ajuta la productia colagenului care sporeste fermitatea pielii.