Hidratare 100% organica pentru buzele tale

Hidratare 100% organica pentru buzele tale />

19.08.2018

Suntem in iulie, ne gandim la soare, plaja, mare, nisip, hidratare si protectie solara. Ne luam creme de soare, dupa soare, inainte de soare, dar uitam de ingrijirea buzelor. La fel ca si pielea, si buzele sunt afectate de vantul de vara, de ultraviolete, de apa de mare. Bun, si ce avem de facut? Ce folosim ca sa evitam uscaciunea buzelor? Pai, o solutie ar fi sa folosim produse care contin ceara de albine, vitamin E, uleiuri esentiale.

Dar…cea mai buna solutie este sa folosim balsamul de buze de la Dr. Bronner’s. Il gasiti in patru variante si este ideal pentru hidratarea buzelor (nu doar pe timpul verii). Balsamul are in compozitia sa DOAR ingrediente naturale, certificate organic, nu contine ingrediente sintetice, conservanti sau ingrediente modificate genetic.

Ce il face special? Uleiul de avocado – este usor absorbit de piele si hidrateaza in profunzime, este cicatrizant si regenerant, uleiul de jojoba – cu efect antioxidant si mai multe tipuri de tocoferoli (vitamin E – conservant natural), uleiul de canepa – nutritiv, regenerant, revitalizant si ceara organica de albine – asigura protectie impotriva vantului si a soarelui. Si desigur, in functie de varianta aleasa, balsamurile contin uleiuri organice de citrice si lime, ghimbir, menta.

Simplu, eficient, rafinat!

Arome speciale, ingrediente 100% organice, hidratare si … Dr. Bronner’s. Vara e aici, balsamul este aliatul tau de nadejde.