Descopera crema preferata a vedetelor

Descopera crema preferata a vedetelor />

24.07.2019

Lansata in 1926, crema Weleda Skin Food este de aproape 100 de ani secretul pielii hidratate si luminoase. Crema contine extract de galbenele, trei frati patati, musetel si rozmarin, toate cultivate biodinamic si este considerata de catre specialisti alternativa naturala a faimoasei creme La Mer.

Datorita ingredientelor puternic hidratante si reparatoare, utilizarile Skin Food sunt aproape nelimitate. Ea poate fi folosita ca crema de fata si corp, masca reparatoare, balsam de buze, primer pentru machiaj, crema de maini si picioare, unguent pentru cuticule, coate sau calcaie uscate.  Iata cum aleg sa o foloseasca unele din cele mai frumoase femei din lume:

1. Crema de fata

Extractele de galbenele si musetel sunt ideale pentru a calma tenul iritat iar formula bogata in uleiuri hraneste tenul foarte deshidratat. De aceea vedetele folosesc Weleda Skin Food ca crema de fata cand tenul lor este foarte uscat. Este cunoscut faptul ca in avion tenul nostru se deshidrateaza foarte tare, de aceea actrita Kate Bosworth calatoreste cu un tub de Weleda Skin Food pe care o aplica generos pe fata odata ajunsa in avion. Alexa Chung foloseste Skin Food iarna pentru a contracara efectele temperaturii scazute asupra tenului iar Adele o foloseste pentru a isi repara tenul dupa o zi de machiaj profesional.

        

2. Crema de corp

Victoria Beckham este fan Skin Food in orice sezon. Iarna, ea foloseste crema pentru a-si hidrata pielea uscata iar vara, ea o amesteca cu ulei de cocos pentru a-si prelungi bronzul.

    

3. Primer de machiaj

Weleda Skin Food este prezent in kit-ul celor mai mari artisti de make-up din lume cum ar fi Lisa Elridge, Pat McGrath sau Katie Jane Hughes. Folosita ca primer, Skin Food pastreaza tenul luminos si proaspat chiar si sub un fond de ten cu acoperire mare datorita continutului de rozmarin care activeaza circulatia.  Mai mult, Skin Food poate fi aplicata si ca iluminator peste fondul de ten.

        

4. Crema de maini si picioare

Degresantii puternici prezenti in detergentul de vase usuca si chiar deterioreaza pielea de pe maini. Proprietatile regeneratoare ale galbenenelelor sunt motivul pentru care actrita Julia Roberts isi hraneste mainile cu Skin Food imediat dupa ce spala vasele. Suki Waterhouse se da cu Skin Food pe maini de fiecare data cand zboara pentru a contracara efectele aerului foarte uscat din avion.

        

5. Unguent pentru cuticule, coate si calcaie uscate

Oriunde s-ar afla in lume, cantareata Rihanna le cere manichiuristelor sa foloseasca Skin Food ca emolient pentru cuticulele ei.

    

Descopera minunata gama SKIN FOOD:

                                  

Skin Food, crema nutritiva piele uscata,                  Skin Food, crema nutritiva piele uscata,          

          ten si corp, 30 ml - Weleda                                      ten si corp, 75 ml - Weleda                                 

                            30,23 Lei                                                                   49,23 Lei                                                         

                    

Skin Food Light, crema nutritiva piele uscata,              Balsam-unt pentru buze Skin Food,

             ten si corp, 75 ml - Weleda                                                 8 ml - Weleda

                              49,23 Lei                                                                 33,27 Lei