• NEUROVITAL B1 + B6 + B12, 60 capsule / KONIG Nutrition Laboratorium

NEUROVITAL B1 + B6 + B12, 60 capsule / KONIG Nutrition Laboratorium

70,85 Lei
Disponibilitate:
Out Of Stock
Cod produs:
SH 113
Producător:
KONIG LABORATORIUM
Neurovital - 60 capsule
Complex neuro-stimulant forte, recomandat in caz de afectiuni psihice, afectiuni neurologice, meningita, neuropatie, scleroza multipla/laterala.
Foarte bun supliment alimentar.

Vitamina B1 este critica in metabolismul glucozei si in sinteza acetilcolinei (foarte importanta pentru functionaliatea creierului si a sistemului nervos). Memoria si starea de spirit in special in perioadele de imbolnavire depind foarte mult de nivelul adecvat al Vitaminei B1. In perioade de stres sau boala, suplimentarea cu Vitamina B1 “ridica moralul”, care este in sine un element terapeutic.

Vitamina B6 este esentiala pentru sanatatea organismului. Joaca un rol primordial in meabolismul celulelor rosii si pentru functionarea eficienta a sistemului nervos si imunitar. Lipsa de Vitamina B6 conduce la stari de nervozitate, confuzie si slabiciune. Poate conduce si la dermatite. Diabeticii sufera de deficiente de Vitamina B6 conducand la afectarea sistemului nervos.

Deficiente severe de Vitamina B12 pot conduce la disfunctii neurologice severe asemanatoare cu dementa sau Alzeimer. Deficiente moderate conduc la Amorteli la extremitati, Scaderea memoriei, Anemie, Astma, Depresie nervoasa, Scleroza Multipla, Tinnitus, Neuropatie diabetica si Scaderea numarului de spermatozoizi. Exista pe piata doua forme de Vitamina B12 si anume Cyanocobalamina si Metilcobalamina. Studiile clinice au indicat ca daca pentru sanatatea generala Cyanocobalamina poate fi relativ utila prin suplimentare, mai ales inclus in multivitamine sau in B-complex de uz general, in schimb efectele lui terapeutice sunt aproape zero deoarece organismul deja bolnav nu mai poate sa converti Cianocobalamina in Metilcobalamina.
Metilcobalamina s-a dovedit insa ca are are efecte neuro-terapeutice excelente fiind utilizabila direct si imediat de catre organi/sm. Din acest motiv se include in toate protocoalele terapeutice, inclusiv anticancerigene.

Acidul Alfa Lipoic este un antioxidant important pentru intreg organismul. Cercetari recente au decis insa ca acest acid care actioneaza si ca o vitamina joaca un rol foarte important pentru sanatatea neuronilor si pentru integritatea mielinei (teaca care protejeaza nervii). 76% din compozitia mielinei sunt diferite tipuri de lipide. Vitamina B12 asociata cu Acidul Folic asigura integritatea lipidelor din mielina.

Proteina vegetala (din orez brun) stimuleaza sinteza in creier a triptofanului si a serotoninei, un neurotransmitator important.

COMPOZITIE
Vitamina B-1 (Tiamina HCl)     50 mg
Vitamina B-6 (Piridoxina HCL)     12,5 mg
Vitamina B-12 Bio-Activa (Metilcobalamina)     500 mcg
Acid Alfa Lipoic     50 mg
Proteina din orez     150 mg

ADMINISTRARE
Modul recomandat de administrare (doar pentru adulti de peste 19 ani): 1 capsula de 1-2 ori pe zi.

Recomandari
    - Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

 


    

Ultimele articole

Descopera crema preferata a vedetelor />

Descopera crema preferata a vedetelor

Lansata in 1926, crema Weleda Skin Food este de aproape 100 de ani secret...

24.07.2019

Magneziu, ajutor pentru anxietate />

Magneziu, ajutor pentru anxietate

Anxietatea este cea mai frecventa tulburare afectiva la nivel mondial. Ea...

16.07.2019

Hidratare 100% organica pentru buzele tale />

Hidratare 100% organica pentru buzele tale

Suntem in iulie, ne gandim la soare, plaja, mare, nisip, hidratare si pro...

19.08.2018