• Omega 3 - Ulei de somon salbatic de Pacific -1000mg - 100 gelule / Provita

Omega 3 - Ulei de somon salbatic de Pacific -1000mg - 100 gelule / Provita

58,85 Lei
Disponibilitate:
Out Of Stock
Cod produs:
HF 103
Producător:
Provita Nutrition

Ulei de somon salbatic (de pacific), produs 100% standardizat 180/120 (EPA/DHA).
Recomandat pentru ateroscleroza, coxartoza, afectiuni cardiovasculare, cancer, colesterol marit, diabet, afectiuni cardiace, colesterol, artrita, boala crohn, bronsita, cancer mamar, imbunatatire circulatia sangelui, inflamatii pulmonare, lupus eritematos, psoriazis, reumatism , artoze, artralgii, lumbago, discopatii.
Fabricat conform standardelor GMP si QCMS.

Atentie
    - Somonul de crescatorie este poluat cu toxine si metale grele. Nu cumparati decit garantat ulei din somon salbatic de Pacific 100% Standardizat!
    - Dozajul zilnic recomandat este de 1000-3000mg/zi. Pentru persoanele suferinde dozajul este de 3000-6000mg/zi!

Acest produs este garantat 100% ca fiind standardizat, asigurand proportia optima de 180/120 de acizi grasi Omega 3 EPA/DHA.


Recomandari

Acest produs este recomandat in cazuri de: afectiuni cardiace, artrita, boala crohn, bronsita, cancer mamar, imbunatatire circulatia sangelui, scadere colesterol, coxartoza, inflamatii pulmonare, lupus eritematos, psoriazis, reumatism , artoze, artralgii, lumbago, discopatii.

Uleiurile de peste au in compozitie acizi grasi polinesaturati omega 3, cei mai importanti fiind acidul E.P.A. (Eicosapentaenoic) si acidul D.H.A. (Docosahexaenoic) implicati in sinteza prostaglandinelor care intra in numeroase procese biochimice.
Prostaglandinele sunt implicate atat in raspunsul imun cat si in functionarea aparatului cardiovascular, ele fiind raspunzatoare de numeroase afectiuni inflamatorii dureroase.

Deoarece acizii grasi nesaturati din uleiul de peste cresc sinteza prostaglandinelor ei au si efecte antiinflamatoare, fiind recomandati in tratamentul afectiunilor reumatismale. Astfel dupa cateva luni de tratament cu ulei de peste, durerile matinale se ameloioreaza cert.

Acidul EPA este important pentru prevenirea bolilor de inima, scazand nivelul trigliceridelor iar acidul DHA. este important pentru functiile cerebrale si ale sistemului nervos in general.
(Sursa: www.ele.ro)
 
EPA si uleiul de EPA

    - EPA (acidul eicosapentenoic) are calitatea de a mari fluiditatea singelui.
    - Uleiul EPA previne aglutinarea celulelor sanguine de a forma cheaguri care altfel, ar putea bloca prematur arterele.
    - Uleiul EPA are de asemenea calitatea de a reduce trigliceridele si colesterolul total din limfa, precum si de a mari componenta pozitiva a colesterolului (lipoproteine cu densitate inalta – HDL).
    - Actioneaza ca un agent de anti-congelare ("anti-freeze"), preintimpinind rigidizarea organismului pestilor la temperaturi joase. Asadar, cu cat mediul in care pestii traiesc este mai rece, cu atit continutul lor de ulei benefic EPA este mai mare. Aproape toate speciile de pesti au aceasta calitate, cu o recomandare speciala pentru somon, macrou, cod, hering, hadok, pastrav, pestele alb, stridii si calmar iar din regnul animal, foca si balena sunt surse bogate in Omega 3.

Uleiul de somon salbatic de pacific este extras din somon de captura si este amestecat intr-o mica proportie cu uleiuri din ansoa, sardina sau macrou pentru a obtine standardizarea exacta de 180/120 EPA/DHA.

COMPOZITIE
Compozitie/gelula:
Ulei din Somon salbatic     1000 mg (ajustat cu ulei din ansoa, sardina sau macrou de captura)
Asigurand, componente Omega 3:
acid eicosampentaenoic (EPA)     180 mg
acid docosahexaeonic (DHA)     120 mg

ADMINISTRARE
Modul recomandat de administrare:
    - Dozajul zilnic recomandat este de 1000-3000mg/zi;
    - Pentru persoanele suferinde dozajul este de 3000-6000mg/zi sau dupa sfatul medicului.

Ultimele articole

Descopera crema preferata a vedetelor />

Descopera crema preferata a vedetelor

Lansata in 1926, crema Weleda Skin Food este de aproape 100 de ani secret...

24.07.2019

Magneziu, ajutor pentru anxietate />

Magneziu, ajutor pentru anxietate

Anxietatea este cea mai frecventa tulburare afectiva la nivel mondial. Ea...

16.07.2019

Hidratare 100% organica pentru buzele tale />

Hidratare 100% organica pentru buzele tale

Suntem in iulie, ne gandim la soare, plaja, mare, nisip, hidratare si pro...

19.08.2018