• SYNFOLATE- Acid Folic Sinergic 60 capsule / KONIG

SYNFOLATE- Acid Folic Sinergic 60 capsule / KONIG

62,85 Lei
Disponibilitate:
Out Of Stock
Cod produs:
ST 106
Producător:
KONIG LABORATORIUM

Formulatie sinergica cu Acid Folic (Vitamina B-9), Vitamina B-12, Vitamina C si Proteina si Saccharomycetes cervisiae.
Reduce homocisteina si ajuta la sarcina.Recomandat in caz de afectiuni cardiace, afectiuni vasculare, sistem imunitar, leucoplakie.

 Actiunile binefacatoare ale acidului folic

Acidul folic este o vitamina importanta pentru orice femeie care doreste sa ramana insarcinata. Face parte din grupul vitaminelor B si ajuta la prevenirea malformatiilor congenitale grave ale creierului sau maduvei spinarii copilului tau (numite defecte de tub neural) precum si a altor malformatii precum cele ale buzei superioare sau ale inimii.
Acidul folic este necesar foarte devreme in cursul sarcinii, de obicei inainte ca femeia sa isi dea seama ca este insarcinata. De aceea este foarte important ca fiecare femeie care are sanse de a ramane insarcinata sa consume o cantitate suficienta de acid folic cu cel putin o luna inainte de sarcina. O cale usoara pentru a te asigura ca primesti o cantitate suficienta de acid folic este aceea de a lua o multivitamine. Acidul folic ajuta femeile si dupa nastere, stimuland lactatia, oferind protectie impotriva parazitilor intestinali si a toxinelor alimentare.

Acidul folic este necesar foarte devreme in cursul sarcinii, de obicei inainte ca femeia sa isi dea seama ca este insarcinata. De aceea este foarte important ca fiecare femeie care are sanse de a ramane insarcinata sa consume o cantitate suficienta de acid folic cu cel putin o luna inainte de sarcina.

O cale usoara pentru a te asigura ca primesti o cantitate suficienta de acid folic este aceea de a lua o multivitamine. Acidul folic ajuta femeile si dupa nastere, stimuland lactatia, oferind protectie impotriva parazitilor intestinali si a toxinelor alimentare. Pe de alta parte ne ajuta si sa fim frumosi - confera pielii un aspect sanatos si vindeca unele pete de decolorare; asociat cu alte vitamine din compelxul B intarzie incaruntirea parului. Actioneaza si pentru prevenirea anemiei.

Asocierea Acidului Folic cu Vitamina B-12 si Vitamina C mareste sfera de actiune a acestui produs prin efect benefic asupra sanatatii sistemului circulator prin reducerea homocisteinei din sange (un element de ingrosare anormala a sangelui).

Produsul mai contine 2 ingredient importanti pentru marirea eficientei: Concentrat proteic din orez si extractul din Saccharomycetes cervisiae.

COMPOZITIE
Acid Folic Pur     1000 mcg
Vitamina B-12 (metilcobalamina)     100 mcg
Vitamina C     50 mg
Concentrat proteic din orez     175 mg
Saccharomycetes cervisiae extract     50 mg

ADMINISTRARE

Modul recomandat de administrare: 1 capsula pe zi intre mese.

Recomandari

    - Pentru Leucoplakie se administraza: doze forte de pana la 5 mg (5 capsule) de 3 ori pe zi.
    - Referinte pe web: Science Daily.

Ultimele articole

Descopera crema preferata a vedetelor />

Descopera crema preferata a vedetelor

Lansata in 1926, crema Weleda Skin Food este de aproape 100 de ani secret...

24.07.2019

Magneziu, ajutor pentru anxietate />

Magneziu, ajutor pentru anxietate

Anxietatea este cea mai frecventa tulburare afectiva la nivel mondial. Ea...

16.07.2019

Hidratare 100% organica pentru buzele tale />

Hidratare 100% organica pentru buzele tale

Suntem in iulie, ne gandim la soare, plaja, mare, nisip, hidratare si pro...

19.08.2018