• DMSA - Forte 250 mg/40 capsule

DMSA - Forte 250 mg/40 capsule

297,85 Lei
Disponibilitate:
Out Of Stock
Cod produs:
D589
Producător:
New Roots Canada
D.M.S.A. Forte, Acid Meso 2,3 Dimercaptosucinic.
Toleranta organismului la metale grele este "zero". Nu exista persoana care sa nu aiba metale grele in organism. D.M.S.A. Forte este singurul care elimina eficient si in mod rapid metalele grele, precum mercur, plumb, cadmiu, arsenic si multe altele.
Este cel mai pur D.M.S.A, de calitate cea mai pura, farmaceutica, pentru uz terapeutic.
Fabricat strict conform standardelor GMP .

DMSA este un aminoacid sintetic bogat in sulf care actioneaza ca un magnet (chelator) pentru metalele grele si mineralele depuse pe artere sau in tesuturi.

Prezenta metalelor grele, in special, mercur si plumb chiar si in dozele considerate "admisibile" sunt daunatoare sanatatii avand un efect de "otravire" efectiva a organismului.

Pentru mai multe amanunte privind efectul absolut nefast al metalelor grele cititi editorialul nostru despre "Metale grele si sanatatea".

Internetul si revistele de specialitate abunda in articole care descriu in amanunt efectele nefaste ale prezentei in organism a metalelor grele. Desigur ca dintre aceste cel mai nefast este Mercurul. Studii recente au demonstrat ca prezenta mercurului chiar si in cantitati mici induce grave afectiuni cardiovasculare, afectiuni ale functionalitatii creierului, cancere, autism etc.
S-a constatat ca majoritatea oamenilor, in special, cei din zonele urbane sau care au lucrat in diferite medii industriale sunt afectati de prezenta Mercurului. Toti cei care au avut plombe cu amalgam sunt cu siguranta si ei intoxicati cu Mercur.
Mercurul se gaseste aproape in toti pestii fie de apa dulce, fie oceanici cu exceptia scrumbiilor de talie mica la care nivelul de mercur este cele mai scazut (dar totusi prezent). Sa nu neglijam insa si actiunea nefasta a plumbului.

V-ati gandit vreodata, .....?  • - cati ani ati respirat aerul otravit de catre gazele de esapament auto in care s-a ars "bezina cu plumb"?

  • - cat timp ati baut apa de la robinet care a trecut prin tevi de plumb?

  • - fumatorii sunt intoxicati cu Arsenic?Cea mai recomandata metoda de determinare a gradului de intoxicare cu metale grele este prin teste de laborator (recomandate de medicul de familie sau medicul specialist) sau folosind una din trusele de testare existente pe piata. Atentie, insa, caci proba de urina poate fi neconcludenta deoarece metalele grele sunt "legate" intracelular si, deci, nu sunt detectabile in urina. Pentru a le detecta trebuie "provocata" eliminarea lor prin urina cu ajutorul unei doze de test de DMSA.


In Statele Unite DMSA este avizat de catre FDA (Food and Drug Administration) pentru eliminarea Mercurului si Plumbului.

 

COMPOZITIE

Acid Meso 2,3 Dimercaptosucinic (DMSA)250 mg

ADMINISTRARE


Modul recomandat de administrare, conform protocolului Frackleton JP Christiansen: - Pentru adulti: 500 mg/zi (2 capsule) pe stomacul gol din 2 in 2 zile pentru cel putin 5 saptamani.


- Pentru pacientii cu stomac sensibil: 250 mg/zi (1 capsula) pe stomacul gol din 2 in 2 zile, timp de 2 saptamani si apoi se mareste doza la 500 mg/zi (2 capsule) pe stomacul gol din 2 in 2 zile.


- Pentru copii: 1 capsula (250 mg) din 2 in 2 zile.


In ziua in care nu se administreaza DMSA, pentru a bloca reabsorbtia se recomanda 2 capsule de Complex de Aminoacizi, cu 500-1.000 mg N-Acetil-Cisteina si 100-200 mg de Acid Alfa Lipoic standardizat.


In ziua in care se administreaza DMSA nu se vor administra minerale (spre exemplu vitamine si minerale).Recomandari


Dupa efectuarea unui tronson de tratament (1 flacon) se recomanda testarea pentru metale grele.
Daca mai este nevoie de inca un tronson de tratament (1 flacon) se recomanda o pauza de 7 zile intre primul si al doilea tronson.
Daca mai aveti in gura plombe de tip vechi (cu amalgam) se recomanda inlocuirea acestor plombe cu plombe fara amalgam.

Atentionari  • - Pe perioada tratamentului se pot inregistra stari de discomfort datorita dislocarii metalelor grele si eliberarii lor in circuitul sanguin.

  • - Pentru a facilita eliminarea prin sistemul urinar este obligatoriu a se consuma cel putin 2 litri de lichide pe zi.

  • - De preferat se vor administra si diuretice. Pe perioada tratamentului urina va emana un miros sulfuros.

Ultimele articole

Descopera crema preferata a vedetelor />

Descopera crema preferata a vedetelor

Lansata in 1926, crema Weleda Skin Food este de aproape 100 de ani secret...

24.07.2019

Magneziu, ajutor pentru anxietate />

Magneziu, ajutor pentru anxietate

Anxietatea este cea mai frecventa tulburare afectiva la nivel mondial. Ea...

16.07.2019

Hidratare 100% organica pentru buzele tale />

Hidratare 100% organica pentru buzele tale

Suntem in iulie, ne gandim la soare, plaja, mare, nisip, hidratare si pro...

19.08.2018