• Suc organic Sfecla Rosie (Rote Bete) - 750 ml

Suc organic Sfecla Rosie (Rote Bete) - 750 ml

24,00 Lei
Disponibilitate:
În Stoc
Cod produs:
A03801
Producător:
Haus Rabenhorst

Reducere 25%

Suc 100% extract direct obţinut prin presarea la rece a Sfeclei Roşii Certificate Biologic

Informatii nutritionale la 100ml:
Energie: 155kj (37kcal)
Proteine: 0,5g
Carbohidrati: 8,0g,     din care zaharul legumelor 8,0g
Grasimi: 0,1g,     din care saturate 0,04g
Fibre: 0,1g
Sodiu: 50mg
150 ml = 1 BE

Ingrediente: sucuri presate la rece de Sfecla Rosie si Lamaie, ambele Certificate Biologic.

Rasfatati-va organismul cu sanatatea semanata de acest suc obtinut prin presarea la rece a Sfeclei Rosii cultivata pe campuri pe care, de foarte multi ani, se folosesc numai ingrasaminte naturale.

Sfecla Rrosie este cunoscuta inca din vechime ca avand puteri magice asupra sanatatii. In vremurile noastre, aceste puteri au inceput sa capete... nume. Unul dintre ele, Polifenolii, desemneaza un grup de micronutrienti cu proprietati miraculoase in mentinerea tineretii si protejarea sanatatii.

Utilizare: oricand, in cantitatea dorita.

Agitati inainte de fiecare utilizare! Serviti, insurubati capacul si pastrati la frigider pana la 5 zile.

Continut net: 750 ml

Turbiditatile sunt insemnele calitatii. Se datoreaza imbutelierii imediat dupa presarea la rece, procedeu urmarit indeaproape de Casa Noastra.

Fabricat in Germania de: HAUS RABENHORST • 53572/ Unkel / Rhein

Produse recomandate

Ultimele articole

Hidratare 100% organica pentru buzele tale />

Hidratare 100% organica pentru buzele tale

Suntem in iulie, ne gandim la soare, plaja, mare, nisip, hidratare si pro...

19.08.2018

Racoreste-te natural cu produse 100% organice! />

Racoreste-te natural cu produse 100% organice!

Vara pornim aerul conditionat, alergam dupa inghetata, ne “batem” pe ...

18.08.2018

Descoperă importanța mineralelor ionice în organism />

Descoperă importanța mineralelor ionice în organism

CE SUNT MINERALELE si care este importanta lor in organism? Mineralele...

17.06.2018