• OvoIMUNOactive Energy & Recovery 150g - Sportivi

OvoIMUNOactive Energy & Recovery 150g - Sportivi

130,00 Lei
Disponibilitate:
2-3 Days
Cod produs:
10OvoIMUNOactive
Producător:
Ovoimuno

Produsul OVOIMUNOACTIVE Energy and recovery este recomandat persoanelor active și sportivilor ca supliment nutritiv și suport imunitar.
Produs natural sub formă de pulbere liofilizată care păstrează intacte substanțele cu valoare nutritivă și biologică din ou ( vitamine: A, B , C, D, E; minerale: seleniu, iod, fier, potasiu, zinc; imunoglobuline, ovotransferine, ovokinone, lizozim, factori de creștere, aminoacizi și acizi grași esențiali ș.a. ).
Produsul OVOIMUNOACTIVE Energy and recovery contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, crește capacitatea de a realiza antrenamente mai lungi și mai intense, susține activarea proceselor asociate cu refacerea biologică a țesutului muscular, îmbunătățește performanța și recuperarea.


EFECTE ȘI BENEFICII
- efect probiotic, reglează tranzitul digestiv și digestia
- reducerea tulburărilor digestive , optimizează absorbția nutrienților
- crește aportul de substanțe nutritive și energie, efect tonic
- susține imunitatea organismului, inclusiv în cazul bolilor autoimune
- reduce stresul inflamator și oxidativ
- crește rezistența la îmbolnăviri, ne îmbolnăvim mai rar, cu simptomatologie redusă, remisia mai rapidă
- susține refacerea țesuturilor
- creșterea apetitului
- îmbunătățirea funcțiilor organismului în stări de epuizare și restabilește starea de bine
- recuperarea în urma tratamentului chirurgical, ajută cicatrizarea și poate preveni infecțiile
- reducerea consumului de medicamente, inclusiv antibiotice care pot duce la instalarea antibiorezistenței
- menținerea stării de sănătate
- îmbunătățește performanța și recuperarea

RECOMANDĂRI
Poate fi folosit de persoanele active și sportivi, care supun organismul unui efort susținut, care dezechilibrează sistemul imunitar, în timpul antrenamentelor și al competițiilor.

Mod de utilizare:
Se recomandă 6g – 12,0g pe zi, dimineața înainte de masă, sau pe parcursul zilei, între mese, ca atare sau sub formă de amestecuri, dizolvat în lichide sau adăugat în alimente, în funcție de preferințe, la temperaturi de maximum 45 °C .
În funcție de particularitățile individuale se recomandă minimum 1 măsură pe zi, pentru perioadele de antrenament de rutină și minimum 2 măsuri pe zi în perioadele de antrenament intens și în timpul competițiilor.
( 1 măsură mică* conţine 1,5g pulbere; 1 măsură mare* conţine 3g pulbere).

Ingrediente Cantitate ambalaj Recomandat Doza
Ouă, maltodextrină, vanilie Bourbon 150g Sportivi, efort fizic intens 15 zileNotificări din partea Institutului Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare

IBA Bucuresti

  • OVOIMUNOHELP Fight Stress  - Certificat de notificare Seria: AA/ nr. : 10986 din 13.10.2017
  •  OVOIMUNOSUPPORT Junior  -  Certificat de notificare Seria: AA/ nr. : 11153 din 12.10.2017
  •  OVOIMUNOSUPPORT Senior  -  Certificat de notificare Seria: AA/ nr. : 10985 din 13.10.2017
  • OVOIMUNOHELP Junior  - Certificat de notificare Seria: AA/ nr. : 10953 din 02.10.2017
  •  OVOIMUNOSUPPORT BIO  -  Certificat de notificare Seria: AA/ nr. : 11296 din 13.02.2018
  • OVOIMUNOACTIVE Energy and Recovery  - Certificat de notificare Seria: AA/ nr.:  11153 din 07.12.2017
  • OVOIMUNODIGEST  - Certificat de notificare Seria: AA/ nr.:  12273 din 2019


ETICHETA:

Un sistem imunitar puternic și o  funcție imunologică normală sunt  componentele de bază pentru sănătatea întregului organism! 

Produs natural  sub formă de pulbere  care păstrează intacte substanțele  cu valoare nutritivă și  biologică din ou! 

Denumire: OVOIMUNOACTIVE Energy and recovery – supliment alimentar destinat persoanelor active și sportivilor 

Prezentare: pungă cu 150g pulbere, cu gust de vanilie 

Ingrediente/100g produs: îndulcitor: maltodextrină; pulbere  de ou  integral cu componente imunomodulatoare 49,9g(IgY min. 1000mg);  potenţiator de aromă:  vanilie  naturală 

Recomandări: contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar,  îmbunătățește performanța și recuperarea 

Menținerea răspunsului imun  optim este o prioritate maximă pentru sportivii de toate nivelurile, mai ales atunci când  concurează în evenimente de mare intensitate,  care necesită efort prelungit. Studiile au arătat că antrenamentul de intensitate ridicată poate suprima funcția imunitară normală pe o perioadă  considerabilă de timp, de la câteva ore la câteva zile, organismul fiind expus imunitar. 

OVOIMUNOACTIVE Energy and recovery conţine  proteine cu o valoare nutritivă foarte mare, cu o secvență echilibrată de aminoacizi, grăsimi ce au în compoziție  acizi graşi esenţiali, carbohidrați, substanţe minerale, vitamine, enzime, factori de creștere, factori  biologici activi cu acțiune imunomodulatoare s.a Factorii  biologici din compoziția produsului  susțin o bună funcție imună. 

Persoanele active sau care depun un efort susținut în timpul antrenamentelor, al competițiilor sportive, au nevoie de aport nutritiv și energetic suplimentar. O  bună sănătate a sistemului imunitar permite organismului să ajungă la performanța maximă. 

Componentele biologic si imunologic active  din pulberea de ou liofilizată repară daunele provocate de suprasolicitarea fizică  prin susținerea sistemului imunitar și reglarea stresului inflamator din organism.  

Îmbunătățirea răspunsului imun oferă organismului abilitatea de a iniția o activare mai intensă a proceselor asociate cu refacerea biologică a țesutului muscular afectat de exercițiile intense .  

Maltodextrina asigură suportul  energetic, fiind un carbohidrat cu indice glicemic ridicat, cu eliberare lentă care  ajută la înlocuirea rezervelor de glicogen, îmbunătățind performanța și recuperarea. 

Astfel, sportivii sunt capabili să realizeze  antrenamente  mai lungi , mai intense și să reducă șansele de a se îmbolnăvi în timpul competițiilor  care presupun  condiții de stres și efort susținut. 

Produsul OVOIMUNOACTIVE Energy and recovery poate fi folosit  de persoanele active și sportivi,  care supun organismul  unui efort susținut,  care dezechilibrează sistemul imunitar. 

Mod de utilizare:  Se recomandă 6g – 12,0g  pe zi, dimineața pe nemâncate, sau pe parcursul zilei, între mese, ca atare  sau sub forma de amestecuri, dizolvat în  lichide sau adăugat în alimente, în funcție de preferințe, la temperaturi de maximum 45oC .  În funcție de particularitățile individuale se recomandă minimum 1 măsură   pe zi, pentru perioadele de antrenament de rutină și minimum 2 măsuri pe zi în perioadele de antrenament intens și în timpul competițiilor.  1 măsură mică conţine  1,5g pulbere  1 măsură mare conţine  3g pulbere  

Contraindicații:

A nu se administra  persoanelor alergice la  ouă! 

Atenționări:                 

Produsul nu se va încălzi, găti și nu se va adăuga în lichide fierbinți! Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată, și un  stil de viață sănătos.  A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici! A se păstra la temperaturi sub 25oC în ambalajul original, în locuri ferite de umiditate şi de lumina directă a soarelui! A se consuma în maximum 45 zile de la deschiderea ambalajului! A se păstra la frigider după deschiderea ambalajului! Se va utiliza  cu precauţie de către persoanele   alergice la oricare dintre ingredientele produsului și de către cele cu sensibilitate digestivă.  

Efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

Valabilitate: A se consuma,  de preferință înainte de sfârşitul – vezi pe ambalaj.

Producător: S.C. SANIMED INTERNAȚIONAL IMPEX S.R.L., România Deţinător notificare: S.C. T.R.M. SUPPLEMENTS S.R.L., str. Steaua Roșie, nr. 31 F,clădire F, ap. 4, Otopeni - Ilfov , telefon 031 421 3745, 0726.936.392, e-mail: office@trmsupplements.ro, www.trmsupplements.ro   


Informatii nutritionale /100 g

Energie KJ/Kcal 2121/507

Grăsimi 23g

Carbohidrați 50g

Proteine 25g

Substanţe minerale 2g

Ultimele articole

Descopera crema preferata a vedetelor />

Descopera crema preferata a vedetelor

Lansata in 1926, crema Weleda Skin Food este de aproape 100 de ani secret...

24.07.2019

Magneziu, ajutor pentru anxietate />

Magneziu, ajutor pentru anxietate

Anxietatea este cea mai frecventa tulburare afectiva la nivel mondial. Ea...

16.07.2019

Hidratare 100% organica pentru buzele tale />

Hidratare 100% organica pentru buzele tale

Suntem in iulie, ne gandim la soare, plaja, mare, nisip, hidratare si pro...

19.08.2018