Ulei de Jojoba - 50ml

Ulei de Jojoba – 50ml


Acasă / Cosmetice / Ingrediente cosmetice / Ulei de Jojoba – 50ml
Brand:

25.35 lei

Simmondsia chinensis

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Cod Produs: 10. Categorii: , , .

Uleiul de jojoba este  un  ulei recomandat si tenului gras. Are proprietati asemanatoare sebumului uman, ceea ce ii confera o toleranta exceptionala din partea pielii noastre. Este bogat in antioxidanti si vitamine, in special vitamina E.

Folosit zilnic, ingrijeste tenul gras, acneic, hidrateaza si regenereaza in profunzime tenul uscat. In forma concentrata, poate fi aplicat doar pe portiuni mici ale pielii. Pe portiuni mai mari insa, se recomanda utilizarea unei solutii diluate, cu o concentratie de 10% ulei de jojoba.

Uleiul de jojoba poate fi ales si ca baza de machiaj, netezind pielea fetei, hidratand-o si oferind un factor de protectie eficient.
Se poate utiliza in compozitia mastilor care opresc caderea parului in amestec cu alte ingrediente; adaugat in compozitia sampoanelor sau balsamurilor, reda stralucire si ajuta la regenerare parului; se poate aplica si pe varfurile tocite si despicate pentru a le hrani.
 
Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la termperatura camerei, ferit de accesul copiilor.
 
Tara de origine: Argentina
 
A se folosi pentru uz extern.

Cele mai vizitate produse