Miere de Manuka Organica Kfactor 16 RAW 325g

Miere de Manuka Organica Kfactor 16 RAW 325g


Acasă / Alimente / Produse apicole / Miere de Manuka Organica Kfactor 16 RAW 325g
Brand:

255.06 lei

Produs cu 3 stele ( punctaj maxim) obtinut in August 2014 la Great Taste Awards – Marea Britanie
Mierea de Manuka KFactor16 Ecologica este o miere pura, autentica, 100% ecologica, din Noua Zeelanda, nepasteurizata, fina si cremoasa.
Nu contine antibiotice si organiste modificate genetic.

Mierea de Manuka ecologica KFactor 16 face parte din linia Gourmet a firmei Wedderspoon – Wedderspoon Gold, este un produs premium cu ambalaj elegant si borcanul de sticla fiind elita produselor de acest tip.Prezinta un design elegant si sigiliu de protectie. Produs este atestat ca fiind organic(BIO) de catre Soil Association (NZ-BIO-002).
Ingrediente: 100% miere de manuka organica raw
Tara de origine: Noua Zeelanda

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Cod Produs: NVS_2278. Categorii: , .

GAMA Raw de miere de manuka
• Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw, aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcanel. Aceasta miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator. Aceasta miere contine enzime vii, nu prezinta reziduri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic GMO. Atunci cand alegeti o miere de manuka cititi eticheta si daca vedeti Raw atunci beneficiati de MAI MULT!
• Provenind dintr-un loc unde apicultorii vorbesc cu albinele proprii si isi fac timp sa inteleaga natura cu toata bogatia ei, produsele Wederspoon beneficiaza de o aprecieze generala in randul consumatorilor sai datorita calitatii exceptionale si consistentei sale.
• Toata mierile de manuka raw Wedderspoon provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a  Noii Zeelande. Aceasta miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de a-i creste valoarea (si automat profitul) deoarece producatprul nu este de acord cu practicele netice, ele nu sunt in armonie cu tot ce este natural si bun.
• Ca metoda de testare si de diferentiere a nivelul de potential benefic al mierii Wedderspoon fiecare serie de miere de manuka este testata pe baza sursei de polen, a enzimelor vii, antioxidanti si alte componente fitochimice valoroase.

Avantajele mierii de manuka Wedderspoon
• 100% RAW
• sunt produse in Noua Zeelanda nepasteurizate, fine si cremaose
• nu contin reziduri chimice
• nu contin antibiotice si organisme modificate genetic (GMO)
• nivelul activ din miere a fost obtinut exclusiv pe cale naturala
• stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator
• ambalajele nu contin substante BPA
• fiecare borcan este inregistrat putant fi detectata „istoria” incepand de la apicultor
• este o miere pura, autentica si nepasteurizata

Explicatii despre mierile de Manuka Wedderspoon
– Apicultorii producatori ai mierii Wedderspoon folosesc practici de munca intensa si atent sustinuta astfel incat sa fie si sustenabila in timp tocmai pentru a putea asigura sanatatea albinelor, a stupului si a mentine si creste numarul albinelor lucratoare.
– Albinele lor nu sunt hranite cu zahar (asa cum se mai practica in Indonezia sau China) pentru a putea inlocui mierea pierduta in urma colectarii din stup. Pe parcursul iernii albinele sunt coborate din zonele montane spre campii, iar apicultorii hranesc albinele cu 2-3 rame cu miere. Albinele sunt hranite cu mierea organica asigurandu-se astfel producanductia continua de miere organica certificata.

• Toate mierile Wedderspoon sunt raw insemnand ca nu au fost procesate in nici un fel. Mierile ating in mod natural o temperatura de 42 de grade Celsius, aceasta fiind temperatura medie dintr-un stup cu albine lucratoare. Mierile RAW arata ca enzimele naturale ale albinelor, antioxidantii, vitaminele si mineralele, precum si gradul de activitate naturala raman prezente in produs nealterate, intacte si nu sunt distruse pe parcursul ambalarii si prelucrarii. Toate tipurile de miere Wedderspoon sunt riguros testate pentru a se asigura ca nu vor contine nicioadata urme de antibiotice si reziduri chimice.
• S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborat si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere.
Spre exemplu: Mierea de manuka Activa16+ contine un echivalent de 16% solutie antiseptica. Aceasta activitate este stabila in conditii normale de temperatura si umiditate si o data inceputa nu va inceta.
Wedderspoon testeaza in mod independent fiecare serie de miere intr-un Laborator acreditat din Noua Zeelanda pentru a-i putea determina activitatea.
• Putem observa ca mierea de manuka Wedderspoon nu va depasi un grad de activitate de 16+ deoarece un astfel de nivel nu se regaseste in natura. Pentru a putea obtine un asemenea grad ridicat de activitate (si bineinteles un cost proportional) unele companii manipuleaza mierea folosind temperaturi extreme pozitive sau negative, dar care ucid enzimele albinelor, antioxidantii, vitaminele si minerale in decursul procesului.
• HMF (HydroxyMethylFurfuraldehyde) este folosit cu rol de indicator al schimbarile conditiilor de caldura si depozitare sau a alterarii provenite din adaugarea unor markeri chimici precum Methyglyoxal (substanat ce idica nivelul de activita din mierea de manuka). HMF este format in urma scaderii nivelului de fructoza in prezenta unui acid – caldura creste viteza acestei reactii. HMF apare in mod natural in aproape toate mierile. In mod obisnuit nivelul HMF este sub 10mg/kg la miere proaspat extrase. Nivelul maxim permis in Uniunea Europeana este de 40mg/kg.
• Pentru a putea fi etichetata ca mierea de Manuka, mierea trebuie sa aiba un indice de polen in continut de cel putin 70% potrivit Jurnaulul de cercetari agrare al Noii Zeelande din 1985, vol. 28:39-7,0.
• O mare majoritate a companiilor producatore de Miere de Manuka isi canalizeaza atentia asupra nivelului antibactrial, ignorand indicele de polen din miere (pollen count) precum si alte proprietati pe care mierea le-a dobandit in mod natural. Firma Wedderspoon garanteaza ca mierea sa de manuka contine unul din cei mai ridicati indici de polen din industrie, indice obtinut intr-o maniera naturala, asigurandu-si clientii ca beneficiaza de o miere pura, autentica de manuka, fara sa fie mixata in vreun fel.
• Firma Wedderspoon a luat decizia de a nu folosi termenul comercial de UMF (Unique Manuka Factor) deoarece ACESTA se axeaza doar pe activitatea non-peroxidica(NPA) – proprietatile antibacterine ale mierii. Dar firma Wedderspooon este pasionata de promovarea multiplelor beneficii ale consumului de miere de manuka RAW si nu doar al nivelul de activitate antibacteriana.

Mierea de manuka 100% Raw KFactor 16 RAW
Este cea mai puternica miere raw Wedderspoon fiind bogata in nutrienti fiind foarte eficienta in vindecarea pe cale naturala a diverselor afectiuni. Este ideala pentru mentinerea sanatatii aparatului digestiv dar si a altor probleme de sanatate. Ea este recoltata din tinuturile indepartate proaspete si curate ale sudul Noii Zeelande. Fiecare serie de Miere de Manuka Wedderspoon KFactor 16 RAW este testata pentru a i se vedea indicele de polen, enzimele vii, nivelul de antioxidanti precum si a altor fitonutrienti. Testarea este facuta prin metode proprii fiind parte integranta a procesului de productie, aratand astfel si nivelul diferit de beneficii.

Mod de administrare:
– 1-2 lingurite cu jumatatea de ora inainte de mese
– A nu se administra copiilor sub 1 an!
– Nu este nevoie sa fie tinuta la rece dupa deschidere.

Informatii nutritionale:
Pe 100g
• Calorii: 322kCal
• Total Carbohidrati – 80g; din care zaharuri – 78g
• Total Grasimi: <0.1 g
• Proteine: 0.4g
• Sodiu: <0.012 mg
• Fibre: <0.1 mg

Consumatorii de miere de maunka educati ar trebui sa caute ce face o miere cu adevarat calitativa asigurandu-se ca aleg o miere pura, raw (neprelucrata termin – prelucrarea se face la temperaturi mai mici de 45 grade Celsius pentru a nu afecta calitatea produsului), non GMO si fara reziduri chimice sau procesata.

Cele mai vizitate produse

nu sunt produse in coș