• MURE (Bromneere) - 750ml

MURE (Bromneere) - 750ml

52,00 Lei
Disponibilitate:
În Stoc
Cod produs:
A03814
Producător:
Haus Rabenhorst

Nectar de mure sălbatice certificate biologic - minim 68% fruct

Informaţii nutriţionale la 100ml:
Energie: 230kj (54kcal)
Proteine: 0,2g
Carbohidraţi: 13,0g, din care zahăr 13,0g
Grăsimi: 0,1g,     din care saturate 0,05g
Fibre: 0,1g
Sodiu: sub 5mg
90 ml = 1 BE

Ingrediente: suc presat la rece de Mure Sălbatice şi zahăr de Trestie de Zahăr, ambele Certificate Biologic, apă.

Bucuraţi-vă de aromele acestui nectar de Calitate Premium, obţinut prin presarea la rece a Murelor Sălbatice Certificate Biologic şi culese în sălbăticia pădurilor montane europene.
Savuraţi-l rece în zilele calde de vară sau fierbinte în lungile luni de iarnă! Răsfăţaţi-vă cu luxosul lui buchet!

Prin înalta sa concentraţie de fruct Certificat Biologic şi presat la rece, acest bio-nectar de Mure Sălbatice surclasează atât reglementările internaţionale cât şi băuturile normale care au în medie 1% concentrat natural de mure.

Utilizare: de preferat rece sau fierbinte, în pahare pentru vin roşu!
Agitaţi înainte de fiecare utilizare! Serviţi, înşurubaţi capacul şi păstraţi la frigider până la 5 zile.

Conţinut net: 750 ml

Turbidităţile sunt însemnele calităţii. Se datorează îmbutelierii imediat după presarea la rece, procedeu urmărit îndeaproape de Casa Noastră.

Fabricat în Germania de: HAUS RABENHORST • 53572/ Unkel / Rhein

Produse recomandate

Ultimele articole

Hidratare 100% organica pentru buzele tale />

Hidratare 100% organica pentru buzele tale

Suntem in iulie, ne gandim la soare, plaja, mare, nisip, hidratare si pro...

19.08.2018

Racoreste-te natural cu produse 100% organice! />

Racoreste-te natural cu produse 100% organice!

Vara pornim aerul conditionat, alergam dupa inghetata, ne “batem” pe ...

18.08.2018

Descoperă importanța mineralelor ionice în organism />

Descoperă importanța mineralelor ionice în organism

CE SUNT MINERALELE si care este importanta lor in organism? Mineralele...

17.06.2018