• Suc de Ananas Bio - RABENHORST - 750 ml

Suc de Ananas Bio - RABENHORST - 750 ml

41,00 Lei
Disponibilitate:
Out Of Stock
Cod produs:
A200118
Producător:
Haus Rabenhorst

BIO RABENHORST Suc de Ananas 100% Suc Extract Direct din Ananas.

Fara adaos de zahar.

Savurati gustul exotic, nefalsificat al Ananasului asa cum creste in natura. Acest fruct, prin continutul mare in Bromalein, este o binecuvantare pentru digestia meselor copioase, bogate in proteine.

HAUS RABENHORST foloseste doar Ananas ce provine de pe Culturi Agricole Certificate Organic din India, teritoriu care-i asigura acestuia calitati formidabile. Acolo, imediat dupa culegere, supunem fructele presarii la rece, iar sucul Extract Direct 100% astfel obtinut il ambalam si il trimitem in Germania pentru imbutelere in conditii de siguranta maxima. Utilizare: de preferat la temperatura camerei sau usor racit, ca si un vin rosu. Realul ajutor dat de acest suc il veti afla in cursul meselor copioase, greu digerabile. Ideal pentru curele alimentare de dezintoxicare si depurare.

Agitati înainte de fiecare utilizare! Serviti, însurubati capacul si pastrati la frigider pâna la 5 zile.Turbiditatile sunt însemnele calitatii. Se datoreaza îmbutelierii imediat dupa presarea la rece, procedeu urmarit îndeaproape de Casa Noastra.

Sticla este speciala si protejeaza micronutrientii împotriva ultravioletelor!

Informatii nutritionale la 100ml: Energie 210kj(50kcal), Proteine 0,3g, Carbohidrati 12g (din care zaharurile din fruct 12g) Grasimi 0,1g (saturate sub 0,02g), Fibre 0,2g, Sodiu sub 30mg. 1BE=100ml Ingrediente: suc 100% Extract Direct (pur) obtinut prin presarea la rece a pulpei de Ananas provine de pe Culturi Agricole Certificate Organic.

Fabricat în Germania de: HAUS RABENHORST

Continut net 750ml A se consuma pîna la data inscriptionata 

Bio. Produs Bio de cea mai inalta calitate. 100% Extract direct prin presarea la rece a pulpei de Ananas provenit de pe Culturi Agricole Certificate Organic. Fara adaos de zahar. Sticla speciala protejeaza micronutrientii impotriva razelor ultraviolete.

Ultimele articole

Descopera crema preferata a vedetelor />

Descopera crema preferata a vedetelor

Lansata in 1926, crema Weleda Skin Food este de aproape 100 de ani secret...

24.07.2019

Magneziu, ajutor pentru anxietate />

Magneziu, ajutor pentru anxietate

Anxietatea este cea mai frecventa tulburare afectiva la nivel mondial. Ea...

16.07.2019

Hidratare 100% organica pentru buzele tale />

Hidratare 100% organica pentru buzele tale

Suntem in iulie, ne gandim la soare, plaja, mare, nisip, hidratare si pro...

19.08.2018