• Ulei esential de Palmarosa (cymbopogon martinii) din culturi salbatice, 10 ml - Eco Cosmetics…

Ulei esential de Palmarosa (cymbopogon martinii) din culturi salbatice, 10 ml - Eco Cosmetics…

27,49 Lei
Disponibilitate:
În Stoc la furnizor
Cod produs:
ORK_02023
Producător:
Eco Cosmetics

Descriere

Beneficii cosmetice: antiacneic, antirid, regenerează ţesutul, bun pentru infecţii fungice, dermatită, eczeme, piele matură, infecţii ale pielii.
Cu o aroma dulce, florala, uleiul esenţial de palmarosa din culturi salbatice  este antiviral, antibacterian, antifungic şi un tonic general pentru inimă. Poate fi utilizat in aromaterapie pentru: anorexie, bronşită, convalescenta, cryptococcus, atonia digestiv, oboseală generală, infecţii intestinale, epuizare nervoasă şi a stresului, pentru diferite infecţii ale aparatului respirator.
În cosmetică este utilizat pe scară largă deoarece este bogat în geraniol (are o compoziţie similară cu cea a uleiului esenţial de trandafir) şi pentru proprietăţile sale de regenerare celulară şi de echilibrare a pielii şi părului. De asemenea, este utilizat ca o componentă de parfum în produse cosmetice, parfumuri, şi săpunuri în special datorită proprietăţii excelente de a-şi menţine aroma persistentă.
Mai poate fi folosit şi la baie sau la masaj, adaugat in uleiuri baza sau in cremele preferate. 

 PROPRIETĂŢI: 

    regenerator al pielii
    regulator de sebuum
    rejuvenant al pielii obosite, îmbătrânite
    astringent
    hidratant, drenant
    parfumant cu note similare esențelor mai rare și scumpe

RECOMANDAT PENTRU:

    hidratarea pielii de orice tip
    redobândirea elasticității pielii
    revitalizarea pielii mature
    prevenirea îmbătrânirii precoce a pielii
    îngrijirea tenului uscat, mixt sau cuperozic
    tratamente anticelulitice
    drenaj limfatic
    stimularea circulației sanguine

Aroma:  florală, proaspătă, dulce, similară cu cea a trandafirului sau a geraniului

Ingrediente: 100% ulei esential natural de palmarosa (Cymbopogon Martinii) din culturi salbatice, nepoluate. Tara de origine India. Fabricat in Germania prin metoda la aburi. Mod de utilizare: Uz extern, conform indicatiilor din prospect.

Ultimele articole

Descopera crema preferata a vedetelor />

Descopera crema preferata a vedetelor

Lansata in 1926, crema Weleda Skin Food este de aproape 100 de ani secret...

24.07.2019

Magneziu, ajutor pentru anxietate />

Magneziu, ajutor pentru anxietate

Anxietatea este cea mai frecventa tulburare afectiva la nivel mondial. Ea...

16.07.2019

Hidratare 100% organica pentru buzele tale />

Hidratare 100% organica pentru buzele tale

Suntem in iulie, ne gandim la soare, plaja, mare, nisip, hidratare si pro...

19.08.2018