Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home QLARIVIA - Apa imaculata Apa cu continut scazut de deuteriu (25 ppm) - QLARIVIA
Poza Apa cu continut scazut de deuteriu (25 ppm) -  QLARIVIA

Apa cu continut scazut de deuteriu (25 ppm) - QLARIVIA

Cod produs:   A00219
Producator:   Mecro System SRL
Pret:   1400lei cu TVA 14.00
Tratament cu celule stem

Celulele Stem reprezinta fundatia sistemului de regenerare, reparare si vindecare a organismului.  (Cristian Drapeau, Ms.C.)


Citeste mai mult
Solutii naturale pentru o digestie usoara de Paste

De abia astepti sa te bucuri, impreuna cu familia ta, de friptura de miel, ouale, drobul si pasca pe care le veti savura la masa de Pasti? Bunatatile pregatite cu drag se pot transforma intr-un cosmar pentru bila, ficatul sau stomacul tau daca sunt consumate in cantitati mari, la ore tarzii si dupa o perioada de post. Iata cateva solutii naturale pentru a evita starea de rau si pentru a te bucura din plin de timpul petrecut alaturi de cei dragi.


Citeste mai mult
Comenzi telefonice: 0731 150 055
Email: office@drogheria.ro

Descriere Apa cu continut scazut de deuteriu (25 ppm) - QLARIVIA

Qlarivia, apa imaculata pentru starea ta de bine. Qlarivia are un conţinut redus de deuteriu şi este rezultatul cercetărilor din domeniul separării izotopice desfăşurate de-a lungul anilor de către un renumit colectiv de specialisti.

Vei regăsi in Qlarivia apa purificată, ce a folosit tehnologia pentru ca tu să beneficiezi de un produs de calitate, care te va ajuta să iţi menţii starea de bine. În memoria naturii, apa e pura.

Deuteriul este unul din izotopii hidrogenului si este gasit in proportie de 150 de parti la milion in toata apa. Continutul scazut de deuteriu din apa de ghetar - veche de zeci de mii de ani demonstreaza faptul ca apa nu a avut dintotdeauna o concentratie atat de mare de deuteriu ca cea de astazi.

Continutul scazut de deuteriu din Qlarivia ii da proprietati terapeutice la nivel celular si de ADN, incetinind procesul de imbatranire, scazand aparitia defectelor de diviziune celulara si imbunatatind sistemul imunitar.
RECOMANDARI DE UTILIZARE: Beti cel putin o jumatate de litru de Qlarivia pe zi. Chiar si o singura sticla de Qlarivia, bauta de preferinta dimineata, ajuta la echilibrarea deuteriului in organism.
 
La o comanda de minim 24 de sticle Qlarivia beneficiati de transport gratuit(pe teritoriul Romaniei, indiferent de locatie).
 
Costul pentru transport pentru o cantitate mai mica de 24 de sticle se calculeaza asa: 10.50 ron pentru primul kg (in Bucuresti)/11 ron pentru primul kg in tara + 2 ron pentru fiecare kg in plus(Bucuresti/tara).
Costurile sunt valabile pe teritoriul Romaniei.
 
 
Alte produse din categorie