Sucuri

Cunoscuta, indragita si apreciata de tot mai multi oameni, Dieta cu sucuri este o cura care ne ajuta sa ne detoxifiem organismul si sa scapam de tot ce inseamna colacei inestetici si grasime in exces. Asa cum ii spune si numele, aceasta dieta presupune consumul sucurilor, din fructe sau din legume, pe parcursul catorva zile.

Atunci cand incepem o cura de detoxifiere trebuie sa stim ca organismul nostru va intra intr-o perioada de “odihna”, o perioada in care acesta va consuma mancaruri care se digera usor si care sunt extrem de hranitoare.

Trebuie sa aveti grija sa nu exagerati cu aceasta dieta pentru ca riscati sa va puneti sanatatea in pericol.

Chiar daca consumati sucul fructelor si legumelor corpul vostru are nevoie de tot ceea ce poate primi dintr-o alimentatie echilibrata pentru a functiona optim.

Atunci cand consumam sucuri proaspete reusim sa ne hidratam (datorita aportului ridicat de apa), obtinem vitaminele, mineralele, aminoacizii si fitonutrientii necesari si ne curatam corpul de toxinele acumulate.

Enzimele continute de fructe si legume ne vor ajuta procesul digestiv, ne vor ajuta sa asimilam mai bine nutrientii si sa avem suficienta energie.

Antioxidantii ne vor proteja de radicalii liberi nocivi si ne vor ajuta sa ne sustinem buna functionare a ficatului, iar grasimile vor fi arse obtinand silueta mult dorita.