BAUCKHOF BIO Premix pentru paine integrala de grau, 500g.
Un mix de fainuri integrale, cu maia, fara coloranti si conservanti, pentru prepararea painii sau chiflelor. Ideala pentru masina automata de paine. Pentru o paine de cca 700g. Produs certificat ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7).
Mod de preparare: Continutul pachetului se amesteca cu 1 pliculet de drojdie uscata sau 20g de drojdie proaspata. Se adauga 350ml de apa calduta. Se framanta pana se formeaza un aluat neted, cca 3-5 min. Se acopera cu un prosop si se lasa la dospit, intr-un loc cald, aprox 30 minute (spre ex in cuptorul incalzit la 30º C. Apoi se framanta usor cu putina faina, se da forma dorita painii, dupa care se pune intr-o tava unsa de cca 26cm. Se lasa la dospit inca 45 de minute, la loc cald, acoperita cu un prosop. Inainte de a se introduce la cuptor se cresteaza suprafata painii cu un cutit si se unge cu putina apa. Se pot adauga deasupra seminte de susan, floarea soarelui, dovleac, mac, etc. Tava se introduce la cuptor timp de 10 minute la o temperatura de 220º C, apoi se scade temperatura la 200º C si se lasa la copt timp de 50 min.
Ingrediente: faina integrala de grau 60%*, faina integrala de secara 33%*, maia pudra de secara* 4% (faina integrala de secara* 99%, culturi starter), sare de mare, faina de alac*. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica. Poate contine urme de nuci, susan, soia, lupin.
Valori nutritionale/100g: Valoare energetica – 1386kj/ 328 kcal; Grasimi (g) – 1,8 Din care acizi grasi saturati (g) - 0,3; Glucide (g) – 62,2 Din care zaharuri (g) 0,8; Fibre alimentare (g) – 11,3; Proteine (g) – 10,2; Sare (g) – 1,9.
Un mix de fainuri integrale, cu maia, fara coloranti si conservanti, pentru prepararea painii sau chiflelor. Ideala pentru masina automata de paine. Pentru o paine de cca 700g. Produs certificat ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7).
Mod de preparare: Continutul pachetului se amesteca cu 1 pliculet de drojdie uscata sau 20g de drojdie proaspata. Se adauga 350ml de apa calduta. Se framanta pana se formeaza un aluat neted, cca 3-5 min. Se acopera cu un prosop si se lasa la dospit, intr-un loc cald, aprox 30 minute (spre ex in cuptorul incalzit la 30º C. Apoi se framanta usor cu putina faina, se da forma dorita painii, dupa care se pune intr-o tava unsa de cca 26cm. Se lasa la dospit inca 45 de minute, la loc cald, acoperita cu un prosop. Inainte de a se introduce la cuptor se cresteaza suprafata painii cu un cutit si se unge cu putina apa. Se pot adauga deasupra seminte de susan, floarea soarelui, dovleac, mac, etc. Tava se introduce la cuptor timp de 10 minute la o temperatura de 220º C, apoi se scade temperatura la 200º C si se lasa la copt timp de 50 min.
Ingrediente: faina integrala de grau 60%*, faina integrala de secara 33%*, maia pudra de secara* 4% (faina integrala de secara* 99%, culturi starter), sare de mare, faina de alac*. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica. Poate contine urme de nuci, susan, soia, lupin.
Valori nutritionale/100g: Valoare energetica – 1386kj/ 328 kcal; Grasimi (g) – 1,8 Din care acizi grasi saturati (g) - 0,3; Glucide (g) – 62,2 Din care zaharuri (g) 0,8; Fibre alimentare (g) – 11,3; Proteine (g) – 10,2; Sare (g) – 1,9.
Etichete:
Ultimele articole
-400x200-crop.png)
Descopera crema preferata a vedetelor
Lansata in 1926, crema Weleda Skin Food este de aproape 100 de ani secret...

Magneziu, ajutor pentru anxietate
Anxietatea este cea mai frecventa tulburare afectiva la nivel mondial. Ea...

Hidratare 100% organica pentru buzele tale
Suntem in iulie, ne gandim la soare, plaja, mare, nisip, hidratare si pro...