• VALERIANA - 40cps HOFIGAL

VALERIANA - 40cps HOFIGAL

14,20 Lei
Disponibilitate:
Out Of Stock
Cod produs:
RDX_24147-F37
Producător:
HofigalActiune:
Sedativă în stări de hiperexcitabilitate nervoasă şi anxietate, efect antidepresiv, spasmolitic, miorelaxant, produce întărirea procesului de inhibiţie corticală, hipotensiv.
 
Recomandari:
Suplimentarea dietei pentru restabilirea funcţiilor fiziologice şi stării de sănătate în tulburări minore ale somnului (când există dificultatea de a adormi), nervozitate, iritabilitate, agitaţie psihomotorie, anxietate, nevroză isterică, migrene, greţuri, gastralgii, adjuvant în tratamentul epilepsiei, calmant în eretismul cardiac, cardiopatie ischemică, extrasistole, pusee de hipertensiune arterială sistemică, dismenoree asociată cu simptome vegetative şi labilitate psihică, hipertiroidie cu tulburări neurovegetative, urticarie cu prurit intens, tuse spastică.
 
Nu produce dependenţa şi nu creează somnolenţă, stare de ameţeală şi obnubilare la trezirea din somn. 
 
Contraindicaţii: 
In sarcină şi perioada de alăptare, copii până la vârsta de 7 ani, hipotensiv.
 
Precautii:
La administrarea produsului cu 3-4 ore înainte de a se conduce autovehicule sau a se lucra la agregate sau aparate care prezintă un risc de accidente deoarece scade vigilenţa şi viteza de reacţie.
 
La bolnavii de astm bronşic şi emfizem pulmonar, la copii 7 -14 ani numai cu indicaţia şi supravegherea medicului, la persoane cu hipertensiune arterială se administrează numai cu avizul medicului (poate accentua acţiunea substanţelor antihipertensive).
 
Asocierea cu tranchilizante, antidepresive, sedative, hipnotice, diuretice tiazidice, antiaritmice de tipul procainamidei şi chinidinei se va face numai cu avizul medicului deoarece poate potenţa sau poate fi potenţată de acţiunea acestora. Se va evita administrarea produsului în asociere cu consumul de alcool.
 
Mod de administrare:
1 capsulă de 2 - 4 ori pe zi, sau după recomandarea medicului. Pentru insomnie se ia o capsulă cu 30 - 60 minute înainte de culcare.
Contine:
O capsulă conţine 300.00mg pulbere din rădăcină de valeriană şi excipienţi până la 440.00mg.

Ultimele articole

Descopera crema preferata a vedetelor />

Descopera crema preferata a vedetelor

Lansata in 1926, crema Weleda Skin Food este de aproape 100 de ani secret...

24.07.2019

Magneziu, ajutor pentru anxietate />

Magneziu, ajutor pentru anxietate

Anxietatea este cea mai frecventa tulburare afectiva la nivel mondial. Ea...

16.07.2019

Hidratare 100% organica pentru buzele tale />

Hidratare 100% organica pentru buzele tale

Suntem in iulie, ne gandim la soare, plaja, mare, nisip, hidratare si pro...

19.08.2018