Respiratorii

Detoxifierea plămânilor vă va permite să îi curățați de infecție, să reduceți riscul de cancer, extindeți capacitatea pulmonară și să reușiți să îmbunătățiți starea de sănătate a tractului respirator.

Operația este indicată în primul rând pentru fumători și persoanele care trăiesc în locuri cu aer poluat. Iată cele mai bune alimente și plante care pot curăța plămânii și vindeca infecțiile respiratorii.

Ca toate celelalte metode de detoxifiere, curățarea pulmonară include, de asemenea, schimbări în dietă.

Știm cu toții că un regim alimentar sănătos este crucial, deoarece încurajează mecanismele naturale de curățare ale corpului și stimulează sistemul imunitar. Vă sugerăm să consumați apă, fructe și legume.

Următoarele alimente contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate a plămânilor:

-Chili

Iuțeala ardeilor poate curăța mucusul din plămâni. De aceea, nasul curge atunci când mâncați alimente picante. Aceasta afectează mucusul și tarul în același mod, ceea ce determină corpul să le elimine rapid.

-Apa

Cel mai bun mecanism de curățare este apa. Încercați să evitați cafeaua, sucurile sau alcoolul și să beți apă curată. Cheia pentru o sănătate excelentă este o bună hidratare, deoarece accelerează procedura de detoxifiere.