• Echinacea Fortificata Plus sublinguala: imunostimulant - 30 ml

Echinacea Fortificata Plus sublinguala: imunostimulant - 30 ml

48,85 Lei
Disponibilitate:
Out Of Stock
Cod produs:
E6785
Producător:
Organika Health Products
30 ml SublingualFlower Power PlusFormulatie unicat creata de Master Herbalist Joffre KleistNu este o asa zisa tinctura. Contine Extracte standardizate concentratePoarta ştampilele: QCM şi Certificat Canadian de Potenţă GarantataImunostimulant, Anti-bacterian, Anti-microbian.Infectii, Gripe, Raceli, Cancer, Imunodeficienţa, Papiloma Recuperare post operatorie

Echinacea este un imunostimulant binecunoscut care devine mult mai eficienta daca este Fortificata (Enhanced) cu alti compusi imunostimulanti. Maestrul Herbalis Joffre Kleist a creat o formulatie unica, oferita doar de Organika in care pe langa cele doua forme de Echinacea cultivate in Canada a adaugat Licoricea Chinezeasca, Ciupercile Japoneze Reishi si Shiitake (ciupeci Japoneze renumite pentru efectele imunostimulatoare) la care a adaugat si Propolis ca antibacterian si antiviral. Licoricea Chinezeasca (glycyrrhizae uralensis) difera ca efecte de Licoricea traditionala (glycyrrhizae glabra) prin actiune energizanta dar in acelasi timp calmanta si fara efectele secundare. Este foarte indicata si in starile post operatorii  Ceea ce a rezultat este probabil una dintre cele mai reusite formule de Enhanced Echinacea care exceleaza prin : potenţa si rapiditate de raspuns. In plus, Organika combina cele doua forme sinergistice de Echinacea: Echinacea Purpurea si Echinacea Augustifolia.

 

Cui ii este recomandata Echinacea Fortificata-plus
Este  indicata persoanelor cu un sistem imunitar slab, care se imbolnavesc usor de gripe, raceli, guturai. Prin compozitia sa, Echincea Fortificata-Plus este de asemenea utila ca adjuvant in tratamentul cancerului. Se recomanda de asemenea in cazurile de infectie cu Virusul Uman Papilloma (papiloma-Papilomatoza). Se vaadministra doar in caz de nevoie sau preventiv pentru perioade de 7-14 zile.

 
 
 
 
 
 

COMPOZITIE:
- Extras din floare, tulpina si radacina de Echinacea Purpurea si Echinacea Augustifolia
- Astragalus Radix
- Extras din Radacina de Licorice chinezeasca (glycyrrhizae uralensis)
- Propolis de albine
- Extrase din ciupercile Reishi si Shiitake

 

Dizolvate in apa distilata si alcool din cereale USP 40%

 

ADMINISTRARE: 6-12 picaturi sub limba cu 15 minute inainte de masa de 2-3 ori pe zi. Poate fi si aduagata in bauturi racoritoare sau ceaiuri.

 
 
 

SE VA FOLOSI OCAZIONAL, LA NEVOIE.

 
   

Ultimele articole

Descopera crema preferata a vedetelor />

Descopera crema preferata a vedetelor

Lansata in 1926, crema Weleda Skin Food este de aproape 100 de ani secret...

24.07.2019

Magneziu, ajutor pentru anxietate />

Magneziu, ajutor pentru anxietate

Anxietatea este cea mai frecventa tulburare afectiva la nivel mondial. Ea...

16.07.2019

Hidratare 100% organica pentru buzele tale />

Hidratare 100% organica pentru buzele tale

Suntem in iulie, ne gandim la soare, plaja, mare, nisip, hidratare si pro...

19.08.2018