• Tratament peeling GRANEX

Tratament peeling GRANEX

65,00 Lei
Disponibilitate:
Out Of Stock
Cod produs:
A02261
Producător:
Catalysis S.L.

Produs destinat peeling-ului suav si igienei pielii cu tendinta la acnee (punctele negre, cosurile, tenul gras, lucios sau cu asperitati si imperfectiuni).
Prezentare: 10 şerveţele de GRANEX Tonico Facial + Flacon a 30 ml de GRANEX Spray

Compusii biologic activi continuti: GRANEX Tonico Facial - Apa, Extract de Epilobium Angustifolium, Chamomilla Recutita, Aloe Barbadensis, Extract de Lamaie, Acid Glicirhizinic (extras din Glycyrrhiza Glabra Radix), Glicerina, Polisorbat 20, Peg-7-Gliceril Cocoat, Phenonip (Fenoxietanol, Metilparaben, Propilparaben, Butilparaben, Etilparaben), Pantenol, Poliquaterium 7.
GRANEX Spray - Apă, Aloe Vera/Aloe Barbadensis, Acid Glicirhizinic (extras din Glycyrrhiza Glabra Radix) Propilenglicol, Sodium Metilparaben.

Afectiuni: igiena pielii cu puncte negre, cosuri, tenului gras sau lucios precum si a celui cu imperfectiuni sau asperitati realizand si un suav si constant peeling al acestuia. Igiena pielii cu tendinta la acnee.

Mod de administrare: spalati zonele afectate, apoi cu ajutorul unei bucati de vata aplicati, prin frecare usoara, un strat de GRANEX Tonico Facial. Asteptati sa se usuce dupa care pulverizati scurt GRANEX Spray pe zonele cu puncte negre, cosuri, asperitati sau imperfectiuni. Repetati operatiunea dimineata si seara timp de 3-4 saptamani sau pana la disparitia totala a imperfectiunilor. Reinterveniti in acelasi mod ori de cate ori considerati

Ultimele articole

Descopera crema preferata a vedetelor />

Descopera crema preferata a vedetelor

Lansata in 1926, crema Weleda Skin Food este de aproape 100 de ani secret...

24.07.2019

Magneziu, ajutor pentru anxietate />

Magneziu, ajutor pentru anxietate

Anxietatea este cea mai frecventa tulburare afectiva la nivel mondial. Ea...

16.07.2019

Hidratare 100% organica pentru buzele tale />

Hidratare 100% organica pentru buzele tale

Suntem in iulie, ne gandim la soare, plaja, mare, nisip, hidratare si pro...

19.08.2018