5 METODE DE A FACE MISCARE ZILNIC

5 METODE DE A FACE MISCARE ZILNIC />

03.06.2018

-PLIMBARE SEARA IN LOC DE TV- Inlocuirea serialului preferat cu o plimbare in parc cu familia sau prietenii este o forma de miscare cu impact usor care iti scade nivelul de stres, iti tonifiaza fundul si picioarele, iti imbunatateste sanatatea cardiovasculara si iti imbunatateste calitatea somnului.

- MISCARE LA SERVICIU – Numeroase studii arata ca statul pe scaun pentru perioade lungi de timp are efecte negative asupra metabolismului si sistemului cardiovascular. La serviciu, profita de orice ocazie pentru a te ridica de la birou : umple-ti paharul de apa des, du-te in biroul colegului cu care ai de discutat in loc sa il suni si ia scarile intre etaje.

- STRETCHING DE DIMINEATA/ MISCARI DE YOGA -  Doar cateva minute de stretching dimineata iti activeaza muschii si incheieturile, iti imbunatatesc pozitia coloanei vertebrale, iti sporesc flexibilitatea si te energizeaza.

-PEDOMETRU – Ti s-a intamplat vreodata sa simti ca te-ai ingrasat desi ti se pare ca esti foarte activa? Un pedometru te ajuta sa stii exact cata miscare faci, iar setarea unei tinte zilnice cum ar fi 15000 de pasi te poate motiva pentru a ajunge rapid la greutatea ta ideala.

-MERS LA MALL – Cand vremea e urata si nu putem sa ne plimbam in aer liber, o alternativa buna este o plimbare intr-un supermarket sau centru comercial. Poti merge la supermarket pe indelete, plimbandu-te cu atentie pe toate coridoarele pentru a descoperi alimente noi si sanatoase pe care le poti integra in dieta ta.

-SCHIMBARI MICI – Ia scarile in locul liftului ori de cate ori ai ocazia, parcheaza mai departe de intrarea cladirii in care vrei sa intri