Produs adaugat in cosul de cumparaturi

Extract din samburi de grapefruit

Cod produs:   A02142
Producator:   Vitaking
Vitaking
Vitaking

Vitamine si minerale extrase din surse vegetale


Produsul nu e pe stoc
Pret:   4350lei cu TVA 43.50
Contact: 0731 150 050 (Bioshop) | 0731 150 055 (Qlarivia) | 0722 182 744 (House Health)   Email: office@drogheria.ro
Descriere Extract din samburi de grapefruit

33 ml

Este un antioxidant bogat în flavonoizi. Preparatul stimulează regenerarea celulelor şi are efect antioxidant, fiind un supliment nutriţional eficient în lupta împotriva virusurilor şi fungicidelor!
Extractul din sâmbure de grapefruit se obţine printr-o metodă originală, practicată de milenii de indienii din Brazilia.

Substanţa antiseptică obţinută - având o eficienţă de 100% - se poate neutraliza  efectele agenţilor patogeni. Substanţa poate fi eficientă în cazul a peste 60 de feluri de bacterii şi 20 de feluri de ciuperci (de ex. Candida albicans, chlamydia, salmonella, staphylococcus). Extractul din sâmbure de grapefruit are un conţinut deosebit de ridicat de substanţe active (50 %), nu prezintă nici un fel de efecte secundare, este aplicabil pe orice parte a corpului.

Extractul se obţine din grapefruit brazilian, printr-o metodă braziliană – procesul de fabricaţie desfăşurându-se în SUA – rezultatul fiind un antioxidant bogat în flavonoizi, care poate avea efect bactericid şi fungicid.

În viaţa de zi cu zi, ne întâlnim din ce în ce mai des cu infecţii cauzate de virusuri, bacterii şi fungicide, acestea constituind tot mai frecvent sursa de bază a apariţiei unor boli grave. Acest extract simplu ajută la prevenirea acestor boli, iar dacă răul s-a produs deja, ajută la regenerarea celulelor în faza postoperatorie! Iată câteva exemple: tumori în stadii de început, gripă, infecţie Salmonela, onicomicoza, candida, infecţii cu ciuperci ale pielii, infecţii intestinale bacteriene, etc. Administrarea extractului după operaţii ajută la regenerarea mai rapidă a celulelor, precum şi la consolidarea mai rapidă a sistemului imunitar!
Efectele extractului:

    * Are un efect antioxidant puternic – neutralizează radicalii liberi.
    * Are efect antidepresiv.
    * Îmbunătăţeşte şi împrospătează circulaţia sanguină.
    * Facilitează şi îmbunătăţeşte aprovizionarea organismului cu oxigen.
    * Întăreşte şi facilitează funcţionarea organelor interne, în special procesul de dezintoxicare a ficatului şi a rinichilor.
    * Facilitează descompunerea colesterolului.
    * Favorizează cu cel puţin + 50% asimilarea fierului din alimente.
    * Întăreşte sistemul imunitar.
    * Reduce influenţele nocive ale stresului.
    * Sprijină metabolismul hormonilor.
    * Se utilizează pentru dezinfectarea nasului şi a gâtului, în cazul simptomelor de gripă, răguşeală, dureri de gât, şi de inflamaţia laringelui.
    * Se recomandă să fie folosit pentru uz extern în caz de inflamaţie foliculară, rană tăiată, erupţie de piele, zona zoster, eczemă, papile, ciuperca pielii, mătreaţă şi păduche de cap.
    * În caz de probleme stomacale, intestinale: diaree, în caz de micoză, în afară de acestea, stimulează pofta de mâncare şi digestia, ajută la refacerea florei intestinale normale.
    * Amestecat cu creme, este un remediu eficient împotriva eczemei, herpesului, coşurilor, erupţiilor de piele care au la bază diferite infecţii.
    * Este la fel de eficient în prevenirea transpiraţiei picioarelor şi în dezodorizarea organelor intime.
    * Dă rezultate excelente şi ca dezinfectant folosit în gospodării: la spălarea alimentelor, legumelor, cărnurilor, la efectuarea curăţeniei în casă, la dezinfectarea sistemelor de climatizare, a frigiderelor, a piscinelor, a fântânilor arteziene de casă, a camerelor pentru bolnavi, pentru împiedicarea mucegăirii, la spălare pentru dezinfectarea hainelor.

Picături din sâmburi de grapefruit
Supliment alimentar     
Ingredient activ     Cantitate     DZR
Extract din sâmburi de grapefruit (Citrus paradisi)     2mg/10 picături     *****
Doza zilnică recomandată: 2 x 10 picături dizolvată în apă. Nu consumați în formă concentrată! Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depășiți doza zilnică recomandată! Nu lăsați la îndemâna copiilor!
Ţara de origine: SUA.
Conținut: 33 ml

 
Alte produse din categorie