Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza

Apa QLARIVIA

Cod produs:   A00219
Producator:   Mecro System SRL
Pret:   1550lei cu TVA
Contact: 0731.150.050(alte comenzi), 0731.038.241 (Qlarivia)   Email: office@drogheria.ro
Descriere Apa QLARIVIA

Qlarivia, apa imaculata pentru starea ta de bine. Qlarivia, apa imaculată, are un conţinut redus de deuteriu şi este rezultatul cercetărilor din domeniul separării izotopice desfăşurate de-a lungul anilor de către un renumit colectiv de specialisti.

Vei regăsi in Qlarivia apa purificată, ce a folosit tehnologia pentru ca tu să beneficiezi de un produs de calitate, care te va ajuta să iţi menţii starea de bine. În memoria naturii, apa e pura.

Deuteriul este unul din izotopii hidrogenului si este gasit in proportie de 150 de parti la milion in toata apa. Continutul scazut de deuteriu din apa de ghetar - veche de zeci de mii de ani demonstreaza faptul ca apa nu a avut dintotdeauna o concentratie atat de mare de deuteriu ca cea de astazi.

Continutul scazut de deuteriu din Qlarivia ii da proprietati terapeutice la nivel celular si de ADN, incetinind procesul de imbatranire, scazand aparitia defectelor de diviziune celulara si imbunatatind sistemul imunitar.
RECOMANDARI DE UTILIZARE: Beti cel putin o jumatate de litru de Qlarivia pe zi. Chiar si o singura sticla de Qlarivia, bauta de preferinta dimineata, ajuta la echilibrarea deuteriului in organism.
 
La o comanda de minim 24 de sticle Qlarivia beneficiati de transport gratuit.