Graul este un stimulator extrem de important al activitatii vitale a organismului uman, datorita continutului bogat in complexul de vitamina B si in multe alte vitamine, cat si diferitilor fermenti (enzime) necesare pentru reglarea proceselor interne din organism. Are un efect satisfacator in tratarea bolnavilor cu afectiuni din cee mai diverse, tratand cu succes inflamatii ale cailor respiratorii, tumori si afectiuni ale stomacului, boli ale rinichilor, artrite, eczeme, nevrite, afectiuni ale aparatului genital, boli cornice a le sangelui, etc. In urma unei cure, se declanseaza regenerarea parului capilar, acuitatea vederii este sporita iar tonusul general este ascendent. Realizarea acestei cure nu are efecte secundare periculoase si este foarte eficienta pentru intarirea intregului corp.


Mod de folosire:


Cu 24 ore inainte de preparare, boabele de grau, 50- 100 grame, se spala atent cu apa rece. Boabele umezite se aseaza intr-un vas si se acopera cu apa. Vasul se pozitioneaza intr-un loc cald si se acopera cu un servetel de hartie. Dupa 24 ore, graul incoltit ( coltisori de 1 mm) se spala cu apa de cateva ori si se maruntesc cu ajutorul unui robot de bucatarie, rasinte electrice, masini de tocat etc. Se amesteca ulterior cu lapte fiert sau apa fiarta, in proportie de 1/1. La acest terci se adauga miere, dupa gust. Vasul pentru oparit terciul trebuie sa fie emaiat sau de sticla. Avand iin vedere aportul caloric adus de grau, trebuie redus consumul painii si a altor produse similare. Cura dureaza circa 3-4 saptamani cu efecte vizibile asupra starii de sanatate.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bibliografie: Bioterapie, Virgil T. Geiculescu, Editura stiintifica si enciclopedica 

Daca ti-a placut articolul Cura cu grau incoltit ( germeni de grau), citeste si alte articole din sectiunea BioTerapie:
Mergi la inceputul articolului:
Cura cu grau incoltit ( germeni de grau) .
Pret cu TVA: 49.00lei
Vitamina B1 stimuleaza cresterea. Ajuta digestia, in special a carbo..
Pret cu TVA: 24.40lei
Are proprietati cortizon..
Pret cu TVA: 14.00lei
Tonic hepatic, regenerant alcelu..
Pret cu TVA: 8.75lei
Regenerant al celulei hepatice, ..
Pret cu TVA: 80.00lei
SÂNGE DE FIER Suc dietetic obţinut din fructe Certificate Biologic. Fără adaos de zahăr. Îmbogăţit cu gluconat feros şi vitamine..